19 sep t/m 27 sep 2020

Najaars Planten Markt korting tot 50% op alles

1 sep t/m 30 sep 2020

Geniet van de tuin tot ver in het najaar Themamaand Siergrassen & Nazomer Bloei

Themamaand Siergrassen & Nazomer Bloei

 

Kom nazomeren bij Foltz

De hele maand september staat bij ons in het teken van ‘Siergrassen & Nazomerbloei’. We geven informatie en tips om je tuin tot ver in de herfst kleur en structuur te geven en gaan daarbij ook in op de mogelijkheden van een onderhoudsarme tuin die er toch natuurlijk uitziet. Centraal hierin staat de toepassing van siergrassen en nazomerbloeiers als Echinacea, Salvia uliginosa, Anemoon, Aster, Zilverkaars en Lobelia.

Voor de grassen en een aantal nazomerbloeiers gelden vanaf 15 augustus de volgende aanbiedingen:

  • 5 siergrassen voor 14,00 euro

  • 5 Echinacea's voor 17,50 euro

  • 5 Crocosmia's voor 12,50 euro

  • Dahlia's: 50% korting

  • 3 Agapanthus voor 12,50 euro

De aanbiedingen gelden uitsluitend voor planten in 9- en 11-cm-potten.

Van 19 t/m 27 september gelden daarnaast de kortingen in het kader van de Najaarsplantenmarkt.

Naast onze reguliere openstelling (di t/m za van 10 tot 17 uur) zijn we in september ook OPEN OP ZONDAG 6/9, 20/9 en 27/9, steeds van 10 tot 17 uur.

Open tuinen, tuinontwerp en expositie

De tuinen, waaronder de bijzondere Echinacea- en prairietuin, de Salviatuin, de onderhoudsarme Grassentuin, de schaduwtuinen, de jungletuin en de privétuin, zijn iedere dag toegankelijk voor het publiek.

Daarnaast geven we in één-op-één-gesprekken informatie over het laten maken van een beplantingsplan of tuinontwerp. Dit is een uitstekend moment om veranderingen in de tuin voor te bereiden en eventueel nog voor de winter uit te voeren.

Tot eind september is - ook op doordeweekse dagen - nog de expositie ‘Beeld op het Tuingoed’ te bezichtigen met werk van Alinda Ottens, Moniek Westerman en René de Boer.