20 jul t/m 21 jul 2024

Salvia & Echinacea Dagen - Midzomer Markt

22 jul 2019

Tuinen met planten in de hoofdrol Prairietuin 'op bestelling'

Prairietuin 'op bestelling'

De afgelopen jaren hebben we bij diverse klanten een tuin of border aangelegd met een zogenaamde ‘prairie-achtige’ beplanting. Het zijn doorgaans onderhoudsarme tuinen met een natuurlijke beplanting, waaronder veel siergrassen en zonminnende vaste planten als Echinacea (zonnehoed), Echinops (kogeldistel), Selinum wallichianum (schermbloemige), Salvia etc. Vaak zijn de opdrachtgevers geïnspireerd door onze eigen Echinacea- en prairietuin, de Salvia- en grassentuin of de grassenborder naast de ezelweide.

Vanaf nu hebben we weer wat ruimte om nieuwe opdrachten aan te nemen. We maken trouwens niet alleen prairietuinen; afhankelijk van de locatie en de wensen van de opdrachtgevers, ontwerpen we ook heel andere tuinen; wel zijn het altijd natuurvriendelijke ontwerpen met planten in de hoofdrol.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u, uiteraard helemaal vrijblijvend, een afspraak maken met Andries Bierling om de mogelijkheden en uw wensen door te spreken. U kunt mij bereiken via (0598) 635 000 en (06) 10 59 34 37, maar mailen (kwekerij@tuingoedfoltz.nl) of langs komen op de kwekerij kan natuurlijk ook.