16 mrt t/m 17 mrt 2024

Goed Gereedschap, Rozen en Clematis Dagen

Arrangementen voor groepen

Tuingoed Foltz is een geliefde bestemming voor tuinclubs en andere gezelschappen, te meer daar een bezoek aan de kwekerij en de tuinen goed te combineren is met een tocht langs de vele andere interessante tuinen en ‘groene bezienswaardigheden’ in de directe omgeving.

Onze tuinen zijn van juni tot begin oktober op hun mooist. Dat is ook de periode dat het Groningse landschap met z’n rijke graanvelden en prachtige boerderijdorpen het beste tot z’n recht komt. In april en mei èn in september is de voorraad op de kwekerij het grootst.

Speciaal voor groepen bieden we een tweetal arrangementen. Daarnaast kunnen uw eigen voorstellen na overleg vrijwel altijd worden gerealiseerd. We doen er alles aan om uw bezoek aan ons tuingoed memorabel te maken.

Ons totale terrein is bijna 4 hectare groot. Daarvan bestaat ongeveer de helft uit tuinen en kwekerij. De rest is een landschapspark met onder meer een natuurlijke poel, een grassenlabyrinth en diverse bosschages. Permanent staan hier beelden opgesteld van Alinda Ottens, René de Boer en Moniek Westerman.

Voor een geslaagd bezoek moet u minimaal 1,5 uur uittrekken.

Arrangement 1

koffie/thee/koek + introductie en vrije bezichtiging

We ontvangen u met koffie/thee en Groninger notenkoek en geven een korte introductie over de kwekerij en de tuinen. Daarna is iedereen vrij om naar hartelust rond te struinen op de kwekerij en op eigen houtje de tuinen en het achterland te verkennen. Wij zijn uiteraard aanwezig om individuele vragen te beantwoorden en zullen ervoor zorgen dat u het goed heeft!

Geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.

Prijs: € 3,00 p.p. (voor groepen onder de 10 personen geldt het basistarief van € 30,00)

 

Arrangement 2

koffie/thee/koek + introductie en rondleiding

Na ontvangst met koffie/thee en Groninger notenkoek geven we een introductie over de kwekerij en leiden de groep rond door de tuinen en langs het productiegedeelte. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten, maar kan op verzoek worden uitgebreid of ingekort. Uiteraard is er veel ruimte om vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan.

Dit arrangement is geschikt voor groepen van 10 tot ongeveer 25 personen. Bij grotere gezelschappen (tot 50 personen) kan in nader overleg met u besloten worden om voor de rondleiding 2 groepen te maken.

Prijs: € 5,00 p.p. (voor groepen onder de tien personen geldt het basistarief van € 50,00)

 

Reservering en nadere informatie

De arrangementen worden uitsluitend na reservering aangeboden. Bel (06) 10 59 34 37 of stuur een mail naar kwekerij@tuingoedfoltz.nl voor nadere informatie en suggesties voor andere interessante tuinen in de regio.

We verwelkomen u graag!